Doe mee aan de Dam tot Damloop

Wil jij op een sportieve en leuke manier meehelpen aan een wereld zonder kanker? Loop op zondag 22 september 2019 mee met de 35e editie van de Dam tot Damloop!

Steun ons werk en ren zondag 22 september 2019 de Dam tot Damloop in het team van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds, het leukste team van allemaal!

Ren voor kankerpreventie en laat jouw 16,1 km sponsoren, door familie, vrienden, kennissen en collega’s via onze actiewebsite www.inactietegenkanker.nl

Wat krijg je van ons?
Rennen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds levert je, naast onze steun en advies, ook extra voordelen op:

  • Je bent verzekerd van een startbewijs voor de 10 Engelse Mijl (16,1 km).​
  • Je ontvangt het unieke T-shirt van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.
  • Je krijgt het Samen Kanker Voorkomen-polsbandje.
  • Je start in het gunstige Goede Doelen-startvak (je bent aan de beurt vóór de massa).
  • Je kunt meedoen aan gratis hardloopclinics van Run2Day in Amsterdam.
  • Je ontvangt een kortingsbon van € 20,- voor hardloopschoenen bij Run2Day.
  • Je krijgt een eigen actiepagina zodat je gemakkelijk geld in kunt zamelen, waarmee je de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds steunt.
  • Je krijgt een sportieve en mooie ervaring als deel van het WKOF-team!

De eerste 3 deelnemers die het meeste geld inzamelen, ontvangen een paar nieuwe hardloopschoenen!

Hoe doe je mee? 
Heel simpel! Meld je aan, maak een eigen actiepagina en je bent meteen verzekerd van je startbewijs. Deel vervolgens jouw actiepagina met vrienden, familie en collega's om heel gemakkelijk sponsoren te vinden. Als held van het WKOF-team vragen wij je om minimaal € 250,- aan sponsorgeld in te zamelen waarmee je samen met ons bijdraagt aan onze missie.

Wees er snel bij! 

Zowel individuele lopers als bedrijven kunnen zich aanmelden. Samen met je collega's, vriendengroep of hardloopteam meedoen? Dat kan allemaal! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Start je actie, schrijf je nu in via onze actiewebsite en bemachtig jouw startbewijs! Wij waarderen het enorm als jij hier warm voor loopt en je bij ons aansluit.

Wil je meer weten over het starten van een sponsoractie? Mail naar inactietegenkanker@wkof.nl of neem contact met ons op via 020-344 9595.

We hebben een beperkt aantal startbewijzen. Dus op = op. Wees er snel bij!