Nijmeegse Vierdaagse

Helaas is de Nijmeegse Vierdaagse dit jaar afgelast in verband met de maatregelen rondom COVID-19. Wij hopen dat er volgend jaar op een gezonde en veilige manier veel wandelaars tijdens de Vierdaagse in actie kunnen komen tegen kanker.

Op dinsdag 21 april kondigde de overheid een verlenging van de coronamaatregelen aan. Deze verlenging betekent helaas dat de Vierdaagse in 2020 definitief niet doorgaat. De komende weken gaat de organisatie hard aan de slag met de definitieve uitwerking van deze afgelasting. Zij nemen hierover binnen enkele weken contact op met de deelnemers. De deelnemers hoeven hier zelf niets voor te doen. De organisatie zorgt dat eind juni het deel van het inschrijfgeld dat retour kan, teruggestort is.

Meer informatie is te vinden op de website van de Nijmeegse Vierdaagse

Een andere actie starten?
Wil jij alsnog wandelen tegen kanker of op een andere manier in actie komen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? Maak vandaag nog een actie aan op onze actiewebsite.

Deel jouw eigen actiepagina op alle manieren die je kunt verzinnen: Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, Whatsapp. Laat iedereen weten dat jij je op een fantastische manier inzet voor een wereld zonder kanker. Voor ons ben je nu al een held!

Vragen?
Heb je vragen of wil je graag tips voor het inzamelen van sponsorgeld? Neem dan per mail contact op met Naomi van Paassen.