Marathon Rotterdam

Kom in actie voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds tijdens de NN Marathon Rotterdam 2020.

De 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam is verplaatst naar 11 april 2021. Kom jij tijdens dit fantastische evenement samen met het Wereld Kanker Onderzoek Fonds in actie voor een wereld zonder kanker?

Waarom meedoen?
Met jouw inzet draag je bij aan meer onderzoek en voorlichting over voeding, leefstijl en kanker. Lees hier meer over onze missie.

Daarnaast kun je met ons unieke hardloopshirt je run opdragen aan een dierbare. Kanker raakt ons namelijk allemaal, maar kanker draag je niet alleen. Voor wie loop jij je run? 

Wanneer vindt de NN Marathon Rotterdam plaats?
De 1/4 marathon (10,55 km) en hele marathon (42,195 km) vinden plaats op zondag 11 april 2021.

Wat krijg je van ons?
Deelnemen in het team van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds levert je, naast onze steun en advies, ook extra voordelen op:

  • Je ontvangt het unieke ikloopmijnrunvoor-hardloopshirt: personaliseer je shirt en laat zien voor wie jij loopt.
  • Je start in het gunstige Goede Doelen-startvak. Zo ben je aan de beurt vóór de massa.
  • Je krijgt een eigen actiepagina zodat je gemakkelijk sponsorgeld in kunt zamelen, waarmee je de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds steunt.
  • Je krijgt een sportieve en mooie ervaring als deel van het WKOF-team, het leukste team van allemaal!

Doe je mee?
Heb je al een startbewijs? Maak dan gelijk een eigen actiepagina aan en ontvang het speciale hardloopshirt. Deel vervolgens jouw actiepagina met vrienden, familie en collega's om zo veel mogelijk sponsoren te vinden.

Als je nog geen startbewijs hebt, ga dan eerst naar de website van de NN Marathon Rotterdam voor een startbewijs (indien nog beschikbaar).
 
Als held van het WKOF-team vragen wij je om minimaal € 250,- aan sponsorgeld in te zamelen waarmee je bijdraagt aan meer onderzoek en voorlichting. Met onze tips voor sponsoring maak je van je actie een groot succes!