Fiets4Daagse Noord-Holland

De Fiets4Daagse Noord-Holland gaat dit jaar helaas niet door in verband met de maatregelen rondom COVID-19. De tot nu toe ingezamelde vrijwillige bijdragen van deelnemers komen alsnog ten goede aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Iedereen bedankt!

Op dinsdag 21 april kondigde de overheid een verlenging van de coronamaatregelen aan. Deze verlenging betekent dat de organisator van de Fiets4Daagse, le Champion, genoodzaakt is om alle evenemten tot die tijd te annuleren. Om deze reden kan de Fiets4Daagse Noord-Holland 2020 niet plaatsvinden. De organisatie brengt de deelnemers hier met een persoonlijke mail van op de hoogte. 

Alle tot nu toe ingezamelde donaties, bestaande uit de vrijwillige bijdragen die mensen konden doen bij de inschrijving voor dit evenement, komen ten goede aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Er is €276 ingezameld voor meer onderzoek naar en voorlichting over voeding, leefstijl en kanker. Hier willen wij Le Champion en alle deelnemers graag hartelijk voor bedanken! 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Le Champion. Wij hopen volgend jaar weer samen fietsend te kunnen genieten van de prachtige omgeving van Noord-Holland. 

Een andere actie starten?
Wil jij op een andere manier in actie komen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? Maak vandaag nog een actie aan op onze actiewebsite.

Deel jouw eigen actiepagina op alle manieren die je kunt verzinnen: Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, Whatsapp. Laat iedereen weten dat jij je op een fantastische manier inzet voor een wereld zonder kanker. Voor ons ben je nu al een held!

Vragen?
Heb je vragen of wil je graag tips voor het inzamelen van sponsorgeld? Neem dan per e-mail contact op met Naomi van Paassen.