Fiets4Daagse Noord-Holland

Ontdek fietsend Noord-Holland, van de Westfriese polders tot de glooiende duinen aan de Noordzee. Steun hiermee meteen ook een wereld zonder kanker.

Hoe werkt het?
Fiets mee door de prachtige omgeving van Hoorn en Alkmaar over routes van 30, 50 of 70 kilometer tijdens de Fiets4Daagse Noord-Holland. Steun bij jouw inschrijving gelijk het Wereld Kanker Onderzoek Fonds met een bijdrage. Wij zijn wederom het officiële goede doel van deze mooie fietsevenementen!

Je kunt ook een sponsoractie starten. Dat doe je makkelijk op onze actiewebsite.

Wanneer vindt de Fiets4Daagse Noord-Holland plaats?

  • De Fiets4Daagse Hoorn vindt plaats van 2 t/m 5 mei 2020.
  • De Fiets4Daagse Alkmaar vindt plaats van 1 t/m 4 juli 2020. 

Schrijf je nu in
Je kunt je nu al inschrijven voor deze mooie evenementen. Kies voor de Fiets4Daagse Hoorn of de Fiets4Daagse Alkmaar. Deelnemen aan beide Fiets4Daagses kan natuurlijk ook!

Start jouw actie!
Maak vandaag nog een actie aan op onze actiewebsite.

Deel jouw eigen actiepagina op alle manieren die je kunt verzinnen: Facebook, Twitter, Instagram, e-mail, Whatsapp. Laat iedereen weten dat jij je op een fantastische manier inzet voor een wereld zonder kanker. Voor ons ben je nu al een held!

Vragen?
Heb je vragen of wil je graag tips voor het inzamelen van sponsorgeld? Neem dan contact op met Naomi van Paassen. Stuur een e-mail of bel op 020 344 9582.