Marathon Rotterdam

Kom in actie voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds tijdens de NN Marathon Rotterdam 2020.

Loop jij op 5 april 2020 de 1/4 of hele marathon tijdens de 40ste editie van de NN Marathon Rotterdam? Dan kun je samen met het Wereld Kanker Onderzoek Fonds je inzetten voor een wereld zonder kanker. Maak je deelname aan dit bijzondere evenement nog specialer door je run te laten sponsoren voor meer onderzoek naar en voorlichting over voeding, leefstijl en kanker. 

Waarom meedoen?
Kanker raakt ons allemaal, maar kanker draag je niet alleen. Met het unieke hardloopshirt van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds draag je je run op aan een dierbare. Wat een prachtig eerbetoon.

Door actie te voeren voor sponsorgelden, draag je bij aan meer onderzoek en voorlichting voor een wereld zonder kanker.

Voor wie loop jij je run? Start vandaag nog je actie!

Wanneer vindt de NN Marathon Rotterdam plaats?
De 1/4 marathon (10,55 km) en hele marathon (42,195 km) vinden plaats op zondag 5 april 2020.

Waarom in actie komen voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds?
Een sportieve prestatie neerzetten is altijd mooi. Maak dit nog mooier door je run te lopen voor een dierbare en daarbij bij te dragen aan onderzoek en voorlichting voor een wereld zonder kanker. 

Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds is al 25 jaar de specialist in de preventie en overleving van kanker door middel van gezonde voeding en lichaamsbeweging. Lees meer over onze missie.

Wat krijg je van ons?
Deelnemen in het team van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds levert je, naast onze steun en advies, ook extra voordelen op:

  • Je ontvangt het unieke ikloopmijnrunvoor-hardloopshirt: personaliseer je shirt en laat zien voor wie jij loopt.
  • Je krijgt het Samen Kanker Voorkomen-polsbandje.
  • Je start in het gunstige Goede Doelen-startvak (je bent aan de beurt vóór de massa).
  • Je krijgt een eigen actiepagina zodat je gemakkelijk sponsorgeld in kunt zamelen, waarmee je de missie van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds steunt.
  • Je krijgt een sportieve en mooie ervaring als deel van het WKOF-team, het leukste team van allemaal!

Wie kunnen deelnemen?
Zowel individuele lopers als bedrijven kunnen zich aanmelden. Samen met je collega's, vriendengroep of hardloopteam meedoen? Dat kan allemaal! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Doe je mee?
Heb je al een startbewijs? Maak dan gelijk een eigen actiepagina aan en ontvang het speciale hardloopshirt. Deel vervolgens jouw actiepagina met vrienden, familie en collega's om heel gemakkelijk sponsoren te vinden. Als je nog geen startbewijs hebt, ga dan eerst naar de website van de NN Marathon Rotterdam voor een startbewijs (indien nog beschikbaar).
 
Als held van het WKOF-team vragen wij je om minimaal € 250,- aan sponsorgeld in te zamelen waarmee je bijdraagt aan meer onderzoek en voorlichting. Met onze tips voor sponsoring maak je van je actie makkelijk een groot succes!

Sluit jij je aan bij het hardloopteam van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds? Kom nu in actie tegen kanker!