Werknemers die brainstormen.

Onze bedrijfsvrienden

Onze bedrijfsvrienden werken samen met ons aan een wereld zonder kanker. Hartelijk dank!

Bijdragen aan een gezonde leefstijl is de beste investering voor een wereld zonder kanker. Samen kunnen we zoveel meer bereiken. 

Word ook onze bedrijfsvriend! Neem contact op voor meer informatie.

La Brochette

La Brochette

La Brochette is een modern en sfeervol restaurant in Amsterdam. Met comfortabele zithoeken en sfeervolle verlichting kun je genieten van een heerlijke lunch of je laten verwennen door de creatieve diners. 

SoapQueen

SoapQueen

SoapQueen is de online klein- en groothandel in grondstoffen voor zeep, cosmetica, kaarsen, geur- en gezondheidsproducten. Zij zijn ervan overtuigd dat je met hun grondstoffen een prachtig en uniek eindproduct kan creëren. 

ABC Zorgcomfort

ABC-Zorgcomfort

ABC-Zorgcomfort is een zorgorganisatie met alle vormen van zorgverlening afgestemd op uw persoonlijke wensen en situatie. ABC-Zorgcomfort levert wonen met zorg en dagbesteding.
 

De Projectinrichter

De Projectinrichter

De Projectinrichter is één van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland met ruim 250 verschillende merken op gebied van projectstoffering en kantoorinrichting.

Baldforce

BALDFORCE

BALDFORCE heeft een hoofdhuidverzorgingsproduct ontwikkelt voor kale mannen, dat de UV-straling van zonlicht kan weerstaan. Want zonlicht is een belangrijke veroorzaker van huidkanker.

Echte zorg

Echte Zorg

Echte Zorg is een detacheringsbureau voor zorgpersoneel. De focus ligt op empathie en oprechte betrokkenheid, met een sterk geloof dat het echt beter kan in de zorg.
 

Magion

Magion

Magion zet de juiste technologische mogelijkheden in om bij te dragen aan een flexibele, efficiënte, duurzame en veilige productie bij hun klanten.

Sysmex

Sysmex

Sysmex is een producent en leverancier van diagnostische laboratoriumsystemen, reagentia en informaticaoplossingen.
 

Dimatech

Dimatech

Dimatech koopt en verkoopt zowel nieuwe als tweedehands metaal- bewerkingsmachines.
 

 

Run2Day

Run2Day

Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland.