Doneren zonder acceptgiro

De banken stoppen vanaf 1 juni 2023 met de acceptgiro. Maar, maakt u zich geen zorgen, u kunt op andere manieren veilig doneren aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

De acceptgiro verdwijnt binnenkort

De banken stoppen binnenkort met de acceptgiro. Wat betekent dit voor u? Vanaf 1 juni 2023 kunt u niet meer betalen met een acceptgiro. Dat betekent dat u dan ook niet meer met een acceptgiro kan doneren aan het goede doel.

Maar maakt u zich geen zorgen, het Wereld Kanker Onderzoek Fonds biedt u andere manieren aan waarmee u nog altijd veilig en makkelijk kunt doneren. Zo blijft u uw bijdrage leveren aan meer onderzoek en voorlichting om iedereen een kans te geven tegen kanker.

Doneren zonder acceptgiro

Kies een van deze manieren waarop u gerust uw donatie aan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kunt blijven doen:

  1. Met een automatische incasso (machtiging): U bepaalt net als bij de acceptgiro zelf het bedrag dat u wilt doneren. Als u kiest voor een maandelijkse donatie is dat in één keer meteen voor langere tijd geregeld; u kunt dit makkelijk opzeggen wanneer u dat zelf wilt per telefoon of e-mail. Maak nu uw machtiging in orde.
  2. Met een Tikkie: Op deze manier doet u zonder poespas uw eenmalige donatie met uw mobiele telefoon. Op brieven van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds scant u de speciale QR-code (een vierkante afbeelding met blokjes) met de camera van uw mobiele telefoon. U kiest vervolgens het bedrag dat u wilt doneren via internetbankieren.
  3. Uw donatie via internetbankieren overmaken: U logt in op uw eigen internetbankieromgeving en doet een overschrijving naar het rekeningnummer van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. De volgende bankrekeningnummers (IBAN) zijn van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds:
  • NL51 ABNA 0424356309
  • NL30 ABNA 0424340585

Heeft u vragen?

U kunt ons gerust bellen op 020 344 9595 of een e-mail sturen naar informatie@wkof.nl. Wij helpen u graag.