Denksport

Nu voor onze donateurs: 3 edities van je favoriete puzzels voor €9,95.

Puzzelliefhebbers opgelet: korting op een puzzelboek van Denksport! Ideaal om mee te nemen op vakantie, onderweg of voor gewoon thuis op de bank en in de tuin. Denksport is er voor de hele familie van 3 tot en met 99 jaar. 

De actie

Als trouwe donateur van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds sluit je nu voor slechts €9,95 een kortlopend abonnement van 3 edities af op een Denksport puzzelboekje naar keuze. Je kunt kiezen uit een grote selectie puzzelboekjes van onder andere woordzoekers, kruiswoord, sudoku en filippine puzzels. Met deze actie zit je deze zomer niet zonder puzzels.

Laat deze kans op puzzelplezier niet voorbij gaan!

Ga vandaag nog naar de speciale actiepagina en profiteer van de aanbieding. Het abonnement loopt na 3 edities automatisch af, dus je zit nergens aan vast.

Deze actie loopt tot en met 30 november 2020.

Voor eventuele gebreken van of onjuiste informatie over de door derden aangeboden producten en diensten kan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds niet aansprakelijk gesteld worden. Eventuele klachten of verzoeken over de aangeboden producten en diensten dienen direct gecommuniceerd te worden aan de aanbieders van deze producten en/of diensten.