BALDFORCE®

Nu exclusief voor onze donateurs korting op verzorgingsproducten die je hoofdhuid beschermen.

Stel je wordt kaal. Wat doe je? Je scheert je resterende haar weg. Vele mannen gingen je voor. Humberto Tan, Bruce Willis en Dwayne Johnson. Allemaal gaan ze met een geschoren hoofdhuid door het leven. Prachtig.

Maar wist je dat je als kale man een vergrote kans hebt op het ontwikkelen van huidkanker op de hoofdhuid? Je hoofdhuid heeft zonder haar natuurlijk veel minder bescherming.

BALDFORCE®

Vanuit die gedachte ontwikkelde BALDFORCE® de Ultimate Armoured Scalp Moisturiser: een alles-in-1 huidverzorgingscrème voor de kale man. De voedende crème bevat natuurlijke ingrediënten, is niet vettig, laat geen witte strepen achter en bevat een SPF 15 (UV-filter) tegen de zon.  

De actie

Ontvang nu 5% korting op iedere Moisturiser. Deze actie is exclusief geldig voor donateurs van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. 

Als partner van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds doneert BALDFORCE® bovendien van iedere bestelling €1,- voor een wereld zonder kanker. 

Hoe werkt het?

  • Ga naar de webshop.
  • Plaats items in je winkelwagen.
  • Voer deze kortingscode in bij het bestellen: WKOF5

Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2020.

Voor eventuele gebreken van of onjuiste informatie over de door derden aangeboden producten en diensten kan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds niet aansprakelijk gesteld worden. Eventuele klachten of verzoeken over de aangeboden producten en diensten dienen direct gecommuniceerd te worden aan de aanbieders van deze producten en/of diensten.