50PlusBeurs

Met 50% korting naar de 50PlusBeurs 2019!

De 27e editie van de 50PlusBeurs is van 17 tot en met 21 september 2019 in de Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. Jij als donateur van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds kunt met een heel aantrekkelijke korting naar dit prachtige event!

Met deze actie kost je entreeticket slechts € 9,50 (i.p.v. € 17,50)!

50PlusBeurs: Silver Event 
De 50PlusBeurs is al 27 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshows en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Ogen en oren tekort!
De 50PlusBeurs brengt maar liefst 5 thema’s: Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans op veel mooie prijzen zoals een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Pak je voordeel

  • Ga naar de website van de 50PlusBeurs.
  • Bestel je ticket(s) met de actiecode: WKOF19

Deze actie loopt tot en met 16 september 2019.

Voor eventuele gebreken van of onjuiste informatie over de door derden aangeboden producten en diensten kan het Wereld Kanker Onderzoek Fonds niet aansprakelijk gesteld worden. Eventuele klachten of verzoeken over de aangeboden producten en diensten dienen direct gecommuniceerd te worden aan de aanbieders van deze producten en/of diensten.