Bakactie - Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Bakactie

Bak (gezonder) koek voor meer onderzoek! Wat is nou heerlijker dan een traktatie gebakken met liefde? Een traktatie waarmee je iedereen een kans geeft tegen kanker! Doe daarom mee met onze bakactie.

Peperkoek man

Bak mee met het Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Wij vragen heel Holland om te bakken (natuurlijk net wat gezonder) en daarmee geld in te zamelen voor meer onderzoek en voorlichting. Zo kun je jouw familie, vrienden en buren blij maken met bijvoorbeeld heerlijke zelfgebakken koekjes en daarbij ze vragen om een donatie te doen.

De lekkerste recepten

Door mee te doen aan de bakactie ontvang je meteen ons nieuwste bakboekje Goed gebakken deel 2. Misschien heb je al van de heerlijke recepten uit deel 1 genoten, ons populairste boekje ooit! Met het versgebakken deel 2 gaat het bakplezier door.

Hoe werkt het?

Als deelnemer maak je een collectepagina aan op onze speciale collectewebsite. Dat doe je in een handomdraai. Hiermee kun je makkelijk, snel en veilig collecteren. Deel op jouw collectepagina vooral waarom je meedoet aan de actie.

Tip: krijg alle aandacht met de inzamelingsdoos

Voor de bakactie kun je ook de nieuwe kartonnen inzamelingsdoos aanvragen. Met deze handige inzamelingsdoos vraag je meteen aandacht voor jouw actie. Met de QR code erop kan iedereen doneren die een mobiele telefoon heeft. Wel zo handig!

Bak je met ons mee?

Meld je nu hier aan

Vragen?

Bel ons op 020 344 9595 of stuur een e-mail naar informatie@wkof.nl.